De Winkel van Boskant: supermarkt én bakker

Bij ons vindt u al uw dagelijkse boodschappen, maar ook diverse lokale lekkernijen. Dagelijks kunt u hier terecht voor het lekkerste verse brood van ambachtelijke bakker Bakkerij van den Eertwegh. U vindt verse croissants, vers stokbrood en verse broodjes en op bestelling overheerlijk vers gebak. Zo kunt u uw dagelijkse boodschappen doen en gelijk naar de bakker in Boskant. Kortom: voor vers, ambachtelijk brood bent u bij De Winkel van Boskant aan het juiste adres.

Wat is nu lekkerder dan vers brood van de bakker? Voor een lekkere dagelijkse boterham of een heerlijk vers croissantje op zondag. Bij De Winkel van Boskant vindt u diverse broodsoorten en banket van lokale, ambachtelijke bakkerij Van den Eertwegh. Iedere dag levert de bakkerij de heerlijkste broden en broodjes in onze knusse supermarkt. Van croissant tot kaiserbroodje en van volkoren brood tot appelflap: u vindt het in bij De Winkel van Boskant.

Naast brood bakt Van den Eertwegh verse taarten. Slagroomtaart, appeltaart, vruchtentaart, vlaaien, soesjes: de verse bakker bakt het allemaal voor u. Bij gebak geldt echter wel dat wij het niet altijd in de winkel hebben. Dit in verband met de beperkte houdbaarheid van het gebak. Zorg dus dat u uw gebak op tijd kunt oppikken door het minstens 2 dagen van tevoren te bestellen in de winkel. Dan zorgen wij dat het op u ligt te wachten.

Nu u er toch bent…

Maar u kunt niet alleen gebak en brood kopen bij De Winkel van Boskant. Wij bieden een brede keuze in dagelijkse benodigdheden. Van ambachtelijke vleeswaren en verse groenten en fruit tot ’gewone’ boodschappen en lokale lekkernijen: De Winkel van Boskant heeft het.

Trakteer uzelf op de heerlijke broden van de lokale bakker. De Winkel van Boskant vindt u aan de Meidoornstraat 2. Wilt u een bestelling plaatsen voor heerlijk vers gebak? Bel dan even naar 0413-470271 of stuur ons een bericht. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook. Graag tot ziens!

De Winkel van Boskant

Plaats uw bestelling en ontvang de boodschappen binnen 2 dagen thuisbezorgd voor slechts €2,75!