Geniet van verse groenten en fruit in Boskant

Wij van De Winkel van Boskant zijn gek op verse groenten en fruit. Daarom halen wij onze verse waren direct bij de veilig, zonder tussenkomst van een extra partij. Zo zijn de groenten en fruit echt vers en bovendien heel voordelig. Van verse appels en aardbeien tot verse bonen en gember: bij deze groenteman vind je het allemaal. En wanneer het seizoen er naar is, kunt u terecht voor heerlijke seizoensproducten, zoals verse aardbeien, bramen en asperges. Zo kunt u altijd bij onze groenteafdeling terecht voor vers fruit en verse groenten in Boskant.

De kracht van vers

Wat smaakt er nu beter dan een maaltijd vol verse groenten? Verse erwten en verse spinazie smaken echt anders dan de ingevroren variant! Dat geldt ook voor vers fruit: de smaak is een stuk voller dan die van geconserveerd fruit. En wat dacht u van verse sla of bladspinazie: dit zijn basisingrediënten die heel veel kunnen betekenen voor de smaak, mits vers gekocht!

Direct van de bron

Zoals gezegd krijgen wij onze verse groenten en fruit direct van de veiling. Omdat wij geen gebruik maken van een distributeur of tussenhandelaar, zijn de producten echt vers. Bovendien houdt dit de prijs laag; er hoeven immers minimale transportkosten gemaakt te worden. Dat geldt des te meer voor de groenten en fruit die wij uit de regio halen, bij lokale telers. Het gaat hier echt om seizoensproducten, zoals aardbeien en asperges. Extra lekker en met een extra lage CO₂-last!

Kom gerust eens een kijkje nemen tussen ons verse fruit en verse groenten. U vindt De Winkel van Boskant aan de Meidoornstraat 2. Hebt u vragen over het assortiment of de supermarkt? Dan kunt u ons bellen via 0413-470271 of een bericht sturen met het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

De Winkel van Boskant

Plaats uw bestelling en ontvang de boodschappen binnen 2 dagen thuisbezorgd voor slechts €2,75!