De Winkel van Boskant: uw supermarkt, lekker in de buurt!

Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij De Winkel van Boskant. U vindt vers vlees en brood, verse groente en fruit en alle overige waren die u nodig hebt. Ambachtelijk, vers en waar mogelijk lokaal geproduceerd. De Winkel van Boskant is daarmee dé supermarkt van Boskant en de omliggende regio.

De kracht van de lokale buurtsuper

Het is eigenlijk niet meer zo gebruikelijk: uw boodschappen doen bij de lokale buurtsuper. Buurtwinkeltjes staan er immers om bekend dat zij een stuk duurder zijn dan grote ketens. Maar niets is minder waar. Bij De Winkel van Boskant vindt u een ruime keuze in dagelijkse producten van diverse merken, voor iedere portemonnee.

Bovendien vindt u veel extra verse producten in het assortiment van onze supermarkt. Zo komt ons vlees van keurslager Kluijtmans, een ambachtelijk bedrijf uit Sint-Oedenrode. Ons verse brood en gebak is afkomstig van Bakkerij van den Eertwegh, tevens gevestigd in Sint-Oedenrode. Dat merkt u aan de smaak én de prijs – er komen immers geen tussenpersonen en nauwelijks transportkosten aan te pas. Dat geldt ook voor de verse groenten en fruit; deze zijn direct afkomstig van de veiling en daardoor enorm vers. Hierbij geldt echt: lekker in de buurt! Van uw lokale supermarkt.

Exclusieve producten

Naast reguliere boodschappen en kruideniersartikelen vindt u talloze exclusieve producten. Zo verkopen wij ons eigen blondbier, Knoest, en koffiebonen van ons eigen label. En niet te vergeten de notenmelange Boskantmix, waarin o.a. rijstcrackers en borrelnootjes zijn verwerkt. Zo hebt u uw dagelijkse producten én iets extra’s.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze gezellige kleine supermarkt nabij Sint-Oedenrode. Zoekt u iets specifieks? Wij helpen u met plezier verder. U vindt De Winkel van Boskant aan de Meidoornstraat 2 in Boskant. Hebt u vragen over de winkel en ons assortiment? Dan kunt u ons een bericht sturen of even bellen: tel. 0413-470271. Wij vertellen u graag meer.

De Winkel van Boskant

Plaats uw bestelling en ontvang de boodschappen binnen 2 dagen thuisbezorgd voor slechts €2,75!